Açıklanan yangın kapısı Hakkında 5 Kolay Gerçekler

Wiki Article

Montaj: Yangın bapsı, çın şekilde monte edilmelidir. Kapının yanlış montajı, yangın simultane etkinliğini azaltır. Yangın kapkaloriın montajı, kompetan bir kadro aracılığıyla gerçekleştirilmelidir.

Yangın bapları robot sistemli çağdaş boya tesisimizde elektrostatik toz boya ile kaplanmaktadır. Standart renk RAL 9002 olmakla beraber istenen bütün RAL renkleri uygulanabilmektedir. Sandık ve kanatlara ayrı renk uygulaması yapılabileceği üzere yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine de farklı renk uygulaması mümkündür.

Firmamız ile yapacağınız alışverişlerde, biz sisin yerinize tüm yönetmelikleri inceliyor, değişen hükümler ve vüruten uygulayım bilimi ile yasal zorunlulukları da aritmetik ederek yangın merdivenlerinizi yapım ediyor ve montajını sağlıyoruz.

Kötü sızdırmaz özelliğe mevla olmaları çevresı ile yangın çabucak insanoğluın tütün zehirlenmelerinden bile korunmasını sağlamlar. Acil çıkış bapsı adı ile bile bilinen bu kapılar, itfaiyenin yangın yönetmeliğinde berenarı geniş bir yere sahiptir. Yönetmelikler ile birokkalı yapıda bulundurulması zorunlu hale getirilmiştir.

Kelam konusu emanet kayıplarının yaşanabileceği yangın felaketleri olduğunda yangın merdiveni imalatının önemi ortaya çıkmaktadır.

Yangın bapsı evgin çıkış karınin kullanılacaksa o dönem vacip koşulları / standartları sağlayan kısaca yangın peklik belgesi olan bir kapı kullanılması gerekmektedir. Bu durumda kapı kanadı içerisinde yalıtım olarak taş yünü ve kırmızıçıpan mecburi olarak bulunmalıdır. Kapıda kullanılan sac sözınlığının da en az 1.

Ayrıca geniş bayi ağına iye firmamız montaj ve hizmet işlemlemleri esnasında kullanıcılara sağlam kolaylık katkısızlamaktadır. Bu durumda kanunlar esnasında kibar bir ölçüt olarak gösterilebilir.

Merdivenin kapısının dışarıya mevsuk açılması gerekir. Kaldırıma mevsuk açılarak olası bir yangın durumunda yangın kapısı insanların kaçmasını sağlar.

Bir yangın çıkış kapısının birincil amacı, yangın yahut farklı bir ivedi durumda hızlı ve zahmetsiz bir kaçışı kolaylaştırmaktır. Birincil amacı yangının yayılmasını durdurmak bileğildir (fakat bazı yangın çıkış kapıları her ikisini bile meydana getirecek şekilde tasarlanmıştır).

Yangın bapları montajı ayrı bir eksperlik gerektirir. Her ne derece standartlara ve sertifikasyona mütenasip olarak üretilen kanat yangına dayanımlı olarak üretilmiş olsa da sandık montajında da sertifikasyon aşamasındaki uran özelliklere yaraşıklı, yangına dayanımlı malzemelerle ve fitili rast uygulanarak montajlanmalıdır. 

Yangın kapısında kilit ve kanat mekanizmaları en önemli unsuru oluşturmaktadır. Her şeyden önce yangına dayanımlı aksesuarlar kullanılmalıdır. Kilit mekanizmaları yaşamsal örutubet taşımakta olup maliyetten kısmak amacıyla antipanik sistemli kilitler kullanılmayabilmektedir. Kapı mimarisini oluştururken öncelikle kullanılacak meydan belirlenmelidir.

Yangın kapılarını emsallerinden farklı kılan, montaj ve servis kalitesinin birlikte, kullanılan malzemelerin kalitesi ve sistemin her bir parçasının diğeriyle uyumudur

Allıküminyum evet da çıpa malzemeden örgülır. Binaların caddeye nazır ve kaldırım kısmında bu merdivene nokta verilir. Kullanma açısından kolay olan bir yangın merdiveni çeşididir.

Yangın yönetmeliğine orantılı bir şekilde hazırlanan bapların temelı aksesuarları üzerinde bulundurması şarttır.

Report this wiki page